MEDARBETARE

På Tango värdesätter vi olikheter bland medarbetarna. Vi vet att skillnader i personlighet, intressen och inriktning gör bolaget spänstigare. Som kund betyder det bättre idéer, skarpare råd, bredare kunskapsbas och starkare genomförandeförmåga. Lär känna våra medarbetare. Vi vill lära känna dig.

Alice Enström

Analyst

Alice är en småländsk matentusiast med stark förkärlek för öländska kroppkakor. Tidigare har Alice arbetat som projektledare på Fastighetsägarna Service. Alice är civilingenjör inom Samhällsbyggnad med inriktning mot fastighetsekonomi och tog examen 2020 vid KTH. Hon har även varit utbytesstudent vid Budapest University of Technology and Economics.

Rekord i antal kroppkakor: 9

+46 70 532 85 63
alice.enstrom@tango.se

Anna Larsson

Partner

Anna spelar fotboll och har bland annat vunnit S:t Ericscupen. Anna har varit Director på JLL Capital Markets. Där genomförde hon cirka 40 transaktioner i Sverige och Norge inom bostads- respektive samhällsfastighetssegmentet. Anna är fastighetsekonom från KTH, kandidat i Fastighet & Finans samt en Master i Fastigheter & Byggande. Anna har också studerat vid Kasetsart University i Bangkok och L’institute Catholicque i Paris.

Antalet vinster i S:t Erikscupen: 1

+46 70 467 10 80
anna.larsson@tango.se

Amanda Eriksson

Partner

Amanda är en matglad fotbollsfantast som hatar att förlora. Amanda har under de senaste fem åren genomfört ett stort antal fastighetstransaktioner inom alla segment. Närmast kommer hon från tjänsten som Director på JLL Capital Markets i Stockholm respektive London. Amanda är utbildad fastighetsekonom från KTH.

Antal resor till fotbolls-VM i Frankrike: 4

+46 70 458 42 34
amanda.eriksson@tango.se

Camilla Lindahl

Graphic Designer

Camilla är en yogini som rullar ut yogamattan så fort hon får chansen. Camilla har bott i Dubai de senaste tre åren där hon jobbade som senior Graphics Designer på JLL Middel East and Africa. Byggnad som gjort störst intryck på Camilla är the Louvre Abu Dhabi, ett designmässigt korrekt mästerverk. Camilla har studerat informationsdesign på Mälardalens Högskola och webbdesign / grafisk formgivning på Mitt Universitetet. Camilla har tidigare jobbat på JLL Sverige och innan det var hon formgivare på bostadsutvecklaren Besqab.

Antal maraton: 4

+46 70 666 68 45
camilla.lindahl@tango.se

Christina Ledenvall

Office manager, partner

Christina har arbetat med Stockholm Open och Swedish Open Båstad genom huvudsponsorskapen. Hon har 18 års erfarenhet från fastighetsbranschen, närmast som marknadsansvarig på Nordier. Christina har bakgrund från bland annat Catella och Tenzing och en bred erfarenhet från kontorsuppbyggnad och branschevenemang som Mipim och Almedalen.

Antal omöjliga uppdrag lösta: ∞

+46 73 980 01 28
christina.ledenvall@tango.se

Edon Zogaj

Partner

Edon är en reslysten äventyrare med förkärlek till Kalifornien och vågorna där. Närmast kommer han från tjänsten som Director på Newsec Capital Markets och innan dess var han på JM AB (Publ) i ett flertal roller, senast som transaktionsansvarig för JMs kommersiella- och hyresrättsenhet. Utöver transaktioner har han även omfattande erfarenhet av affärsutveckling, fastighetsutveckling och organisationsuppbyggnad. Edon har studerat till Civilekonom vid Lunds universitet och University of Queensland.

Antal selfies vid Hollywoodskylten: 16

+46 73 432 65 76
edon.zogaj@tango.se

Joachim Pelles

Founder

Joachim gillar fiske i karga miljöer. Det kan vara havsöring i skärgårdsvintern, röding på Grönland eller närkamp med nilabborre i egyptisk öken. Med närmare 20 års erfarenhet av fastighetstransaktioner har Joachim utvecklat särskild expertis inom bostads-, byggrätts- och utvecklingsfastigheter. Joachim har en jur. kand. från Stockholms Universitet och har en professionell bakgrund från Advokatfirman Carler och Catella Corporate Finance. Vidare har han varit partner på rådgivningsbolaget Tenzing. Närmast kommer han från rollen som Senior Director på JLL Capital Markets.

Antal laxar: minst 250

+46 76 527 15 61
joachim.pelles@tango.se

Lina Eklöv

Analyst

Lina är en före detta lagkapten i basket som har spelat på hög nivå och varit baskettränare. Tidigare har Lina arbetat som hyresadministratör på Lantmännen Fastigheter. Lina är civilingenjör inom Samhällsbyggnad och tog examen 2020 vid KTH. Hon har även varit utbytesstudent vid Czech Technical University i Prag.

Antal fouls per match: 5

+46 73 696 69 26
lina.eklov@tango.se

Margareta Halvarsson

Matron

Margareta ligger bakom en av de mest mytomspunna kanelbullarna i Stockholm, Maggans bullar och fastighetsbranschens förmodat mest lästa kokbok. Hon har en bakgrund som Lounge manager på JLL och värdinna på rådgivningsföretaget Tenzing. Margareta är känd för att leverera branschens bästa bemötande.

Antal kokböcker: 1

+46 70 624 75 30
margareta.halvarsson@tango.se

Pontus Danielsson

Analyst

Pontus är en sportälskare i allmänhet och golfentusiast i synnerhet. Utöver sitt stora sportintresse njuter Pontus av att besöka vänner och familj hemma på Åland där han även är född och uppvuxen. Pontus tog under 2021 examen från Hanken Svenska handelshögskolan i Helsingfors som ekonomie kandidat och har tidigare arbetserfarenhet från bland annat PwC Finland och Ålandsbanken.

Antal hole-in-ones: 1

+46 70 385 58 00
pontus.danielsson@tango.se

Rebecka Norberg

Senior Partner

Rebecka har kappseglat över Atlanten och vill ställa ut på Liljevalchs vårsalong. Rebecka är civilingenjör från KTH. Hon har 15 års erfarenhet av fastighetstransaktioner med bred kompetens inom kommersiella fastigheter, särskilt handel, industri och logistik. Rebecka kommer närmast från en tjänst som Head of Capital Markets på Colliers International. Dessförinnan var hon transaktionsansvarig på ICA Fastigheter och Associate Director på CBRE Capital Markets. Rebecka har även arbetat i London, Berlin och Madrid för CBRE.

Antal seglatser över Atlanten: 1

+46 70 851 10 58
rebecka.norberg@tango.se

Richard Bäckman

Senior Partner

Richard är född och uppväxt på Åland och har en bakgrund som elitidrottare. Under de 13 år som Richard arbetat med fastighetstransaktioner har han verkat inom samtliga fastighetssegment. De senaste åren har han, som Senior Director på JLL Capital Markets, koncentrerat sig på handelstransaktioner och internationella investerarkontakter. Dessförinnan var han verksam inom Catella Corporate Finance och partner på rådgivningsbolaget Tenzing. Richard är affärsjurist från Linköpings Universitet med en Master in Law & Economics från universiteten i Hamburg, Bologna och Madrid.

Antal resor med Viking Line: 1 211

+46 76 527 15 62
richard.backman@tango.se

Svante Jonsson

Founder, CEO

Svante har skidat, cyklat och sprungit Vasaloppet och kör motorcykel så ofta det går, helst på Isle of Man. I närmare 25 år har Svante verkat inom fastighetstransaktioner på den nordiska marknaden. Närmast kommer han från en roll som Executive Director på JLL Capital Markets. Han var med och grundade rådgivningsbolaget Tenzing och har en bakgrund från Catella Corporate Finance, Lundberg & Partners samt Lantmäteriet. Svante är utbildad lantmätare och civilingenjör från KTH.

Antal Vasalopp: 15

+46 76 527 15 60
svante.jonsson@tango.se

Veronica Strömholm

Associate

Veronica har seglat för Sverige på många platser i världen och hennes nuvarande team har rankats som 11:e bästa kvinnolag i världen inom matchracing. Senast kommer Veronica från Capital Markets på Colliers International där hennes titel var Associate. Veronica tog examen vid KTH år 2017 och är civilingenjör inom Samhällsbyggnad. Hon har även studerat på Stockholms Universitet och National Cheng Kung University i Taiwan.

Antal seglade VM: 3 st

+46 73 098 00 26
veronica.stromholm@tango.se