NYHETER

Ännu en bostadsaffär gjord hos – transaktion om 800 mkr i Stockholm

Parterna kommer av sekretesskäl inte att kommunicera innehållet i affären.

TANGO rådgivare när Turako säljer skolfastigheter för 283 miljoner

Turako AB avyttrar tre skolfastigheter i Huddinge och Nacka till SBB, bland annat den flerfaldigt byggnadsprisnominerade Skapaskolan, för ett totalt fastighetsvärde om 283 miljoner kronor. Klicka på bilden för att läsa mer.

TANGO rådgivare när Savana säljer 409 hyresrätter i Brandbergen

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (“SBB”) och Savana Holding AB (”Savana”) inleder ett samarbete kring nyproduktion av bostäder i Brandbergen centrum i Haninge kommun.

TANGO rådgivare till Wästbygg vid försäljning av ungdomsbostäder i Vårbergstoppen

Wästbygg Projektutveckling AB säljer projekt till NREP. Inom Stockholms prioriterade satsning Fokus Skärholmen ska nu Wästbygg Projektutveckling AB och NREP utveckla 174 funktionella ungdomsbostäder. Med social hållbarhet som tydligt ledord skapas förutsättningar för gemenskap och aktivitet i projektet som uppförs vid Vårbergstoppen. Klicka på bilden för att läsa mer.

TANGO rådgivare när HSB Bostad säljer utvecklingsfastigheten Gjutmästaren 5 i Ulvsunda

TANGO säljrådgivare vid försäljning av blandfastighet i Stockholms innerstad

TANGO rådgivare när Segerberg Bostad AB säljer Martallen 16 i Stockholm

Fastigheten omfattar 916 kvm och består till största delen av bostäder men även en mindre andel lokaler. Köpare är Stiftelsen Arbetarebostadsfonden.

Tango rådgivare när Skandia Fastigheter avyttrar bostadsbyggrätter i Sundbyberg

Aros Bostad har tecknat avtal med Skandia Fastigheter om förvärv av fastigheterna Sundbyberg Tråden 1 och 2 i centrala Sundbyberg, med avsikt att utveckla cirka 180 nya bostäder uppdelade på två bostadsrättsföreningar.

Tango rådgivare när Vasaparken säljer till Stadsrum

Stadsrum Fastigheter förvärvar fastigheterna Grinden 21 och Grinden 27 i Stockholm av Vasaparken. Tillträde till fastigheterna sker den 10 september 2020. Klicka på bilden för att läsa mer.

Portföljaffär med samhällsfastigheter gjord hos Tango

”Fastigheter med starka kassaflöden och samhällsviktiga funktioner är attraktiva på Stockholmsmarknaden, vilket bevisades i våra lokaler idag. Tack till alla inblandade för en bra affär!”

Tango rådgivare när privat aktör säljer till institution

Tango har agerat säljrådgivare till en privat aktör vid försäljningen av en nyproducerad handelsfastighet i Stockholm. Köpare är en institutionell aktör. Fastigheten är uthyrd med ett långt hyresavtal till en stark hyresgäst, fastigheten fungerar som butik och leveranshub för verksamheten. Klicka på bilden för att läsa mer.

Tango rådgivare när SBB säljer till Amasten för 1,5 miljarder

Klicka på bilden för att läsa mer.

Tango anlitade när SPG säljer nyproducerade hyresrätter i Vega

SPG har tillsammans med BOX Bygg som totalentreprenör färdigställt BRF Slänten 1, som består av 103 bostadsrätter i anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vega.
Klicka på bilden för att läsa mer.

Tango rådgivare när JM säljer för 160 miljoner till Lansa

Klicka på bilden för att läsa mer.

Veronica Fredriksson – ansluter till Tango

Från mitten av april ansluter Veronica Fredriksson som Senior Analyst till Tango.

– Veronica blir ett väldigt bra tillskott till vårt team, inte minst för hennes analyskunskaper, affärssinne och driv, säger Tangos vice vd och senior partner Richard Bäckman. Klicka på bilden för att läsa mer.

Tango rådgivare i SBBs affär med Kuststaden

Klicka på bilden för att läsa mer.

Camilla Lindahl – Grafisk designer på Tango

Vi vill ge våra kunder den bästa tänkbara servicen och med det har vi anställt en grafisk designer, Camilla Lindahl, som vi tidigare arbetat med i flera år och som flyttade hem från Dubai för att vara med i uppbyggnaden av Tango, säger vice vd och senior partner Richard Bäckman. Klicka på bilden för att läsa mer.

Familjen Åhman vill sälja på Kungsholmen

Familjen Åhmans bolag Vasaparken och Centria Kungsholmen AB vill sälja fastigheten Grinden 21 på Kungsholmen om 14.000 kvm. Det bekräftar rådgivaren Tango för Fastighetsvärlden. Klicka på bilden för att läsa mer.

Tango rådgivare i HSBs affär vid Odenplan

Klicka på bilden för att läsa mer.

Edon Zogaj – går till Tango

Edon Zogaj blir Tangos femte partner sedan starten i början av november. Klicka på bilden för att läsa mer.

New Nordic brokerage firm launched

Eight property professionals have left the Stockholm office of advisory groups JLL, Colliers, and Nordier to launch a new partner-owned brokerage firm known as TANGO. Klicka på bilden för att läsa mer.

Dreamteam till Tango

Fastighetsvärlden kan avslöja namnen på en rad tunga branschprofiler som är klara för rådgivarduon Svante Jonssons och Joachim Pelles nya konsultbolag Tango. Tre av dess kliver med från JLL. Klicka på bilden för att läsa mer.

Jonsson och Pelles startar konsultbyrån Tango

Tenzinggrundarna Svante Jonsson och Joachim Pelles startar konsultbyrån Tango. Ett nytt rådgivningsbolag med fullserviceambitioner – fokus blir inledningsvis den svenska marknaden. Klicka på bilden för att läsa mer.

Topprankade rådgivare startar eget

Kommer bli en bred transaktionskonsult med ny kompetensmix. Strax före sommaren gjorde Svante Jonsson och Joakim Pelles sina sista arbetsdagar på JLL. De senaste åren har de legat bakom en mängd transaktioner inom främst bostadssegmentet. Klicka på bilden för att läsa mer.