Design

Grafisk formgivning

Trycksaker och digitala medier. Logotyper, profilprogram, böcker, tidningar, broschyrer, annonser, kataloger, webbsidor mm.

jemab-300

En logga kan väl vem som helst göra!?

Jo, visst är det så. Se bara till att den är tydlig och på något sätt speglar den verksamhet den står för. Denna har stått sig länge i Jönköpingstrakten. Logotypen för Jemab gjorde vi på 80-talet.

portfolio-tyghuset-300

Det kanske vore bra med en skylt också?

Det är nog bra om exteriören till butiken gör ett gott intryck. Det handlar om att förmedla seriositet och trygghet. Att det dessutom ser snyggt ut gör ju ingenting. Att det ska hålla i flera år är en självklarhet. Exteriörskisser för Tyghuset i Jönköping.

portfolio-Nissan1-300

Med lust för läsning

Att formge en bok handlar mycket om disposition och att återge bokens själ för läsaren. Det ska vara lustfyllt att läsa. Formgivningen får inte bli ett hinder att komma vidare, Vi har gjort många böcker, bland annat den här för Norra Nissandalens Fiskevårdsförening 2013.

portfolio-sm4-300

Konsten att inte begränsa sig

En fördel är att kunna behärska flera tekniker och att mixa olika media för att nå ett riktigt bra resultat. Vi illustrerar både manuellt, i alla tänkbara tekniker och digitalt. Förpackning för Swedish Match där fotografering, måleri, bildbearbetning och grafisk formgivning ingår.

PORTFOLIO